副食品
貼紙書
親子餐廳
親子共讀
積木
產後瘦身
教養
拼圖
戒夜奶
追奶

Fresh紅茶酵素精華水~【準媽媽及懷孕媽媽都啱用】

一向都鍾意Fresh嘅產品,個種法式天然淡淡嘅玫瑰香氣令我好著迷。而呢支:紅茶酵素精華水 更係準媽媽及懷孕媽媽都適用!

一向都鍾意Fresh嘅產品,個種法式天然淡淡嘅玫瑰香氣令我好著迷。而呢支:紅茶酵素精華水 更係準媽媽及懷孕媽媽都適用! 做咗媽媽後更著重產品安全,特別係想當時懷孕中和餵母乳時會更加小心!所以產品都會選用天然而不會影響到BB的成份。而做媽媽因為日夜照顧寶寶,皮膚都無以前咁好,睇上去仲好攰添。所以如用適合嘅產品,快靚正咁去保養皮膚就好需要。   呢一支紅茶酵素精華水就可以滿足我嘅需要啦,方便快捷的護膚程序,使用時因為氣味好舒服,所以有種短暫嘅 Me Time護膚感。   用法係早晚洗面後塗抹紅茶酵素精華水,以指尖輕按面部及頸部,佢嘅作用係為肌膚做好準備,更易吸收後續的精華素及面霜。 產品水狀的質地,而用上去質感好潤澤,皮膚即刻飲水咁,用後皮膚會有亮澤光感。 產品的功效方面: 1. Kombucha(紅茶酵素)能保護肌膚對抗污染及自由基、提亮膚色以及有助肌膚保持幼嫩。 2. 透明質酸有助保持水分,令肌膚柔軟 3. 柑橘果皮萃取有助促進均勻膚色 4. 非洲臘腸樹果萃取,有助提升肌膚彈性,膚質更柔滑 另外,仲有最新證實,產品能保護肌膚對抗藍光,好似我成日對住電腦工作就好需要了。 大家也來一起交流一下,留言或私訊我也可! DolphinB的 Facebook:https://www.facebook.com/dolphin.bluesky/   關於DolphinB: 喜歡海豚的DolphinB媽媽,幼兒教育一級榮譽畢業,以每人都「值得擁有」夢想的幸福生活態度而前進,喜歡分享生活點滴~曾做過:幼稚園老師、網絡平台編輯及公關,髮型用品代言人、現職全職媽媽及Freelance digital marketer。   DolphinB的email:cloudy_bluesky@yahoo.com.hk instagram:DOLPHINBLUESKY DolphinB Youtube You can also find me in: 【Blogspot】【WeShare】【Ztyle】【BE】 【Baby Kingdom】【MamiBuy】【She.com】 【EsdLife】【presslogic  Mami】 【Girlssss】